Furesø Festival

I 2017 skaber vi et lille åndehul for børn og voksne, hvor der leges i sandet og høres musik ved Furesøen.

Det er udsigten ved vandet, sandet mellem tæerne, musikken og stemningen i teltet der er hjertet i denne lille festival.

Børnene leger med deres venner fra skolen og vejen, de voksne nyder lidt koldt i skyggen, en lækker middag i teltet og sammen bader vi i vandet og danser i sandet.

Det er de frivillige ildsjæle, deres venner og familier der knokler bag scenen, i teltet og i køkkenet for at gøre Furesø Festival til et rart og sikkert sted at være både før, under og efter.

Sponsorer, virksomheder, kunstnere og politikere støtter og er sammen med gæsterne og de frivillige ildsjæle nede på stranden.

Baggrund

I 2017 blev en, mere end 10 år gammel, vejfest tradition til en festival drøm ved Furesøbad.

Det var et stort og lærerigt år for de to ildsjæle Benny, Jakob og alle dem der hjalp drengene med drømmen.

De frivillige, de lokale virksomheder, politikere, kunstnere og alle gæsterne sagde entydigt at Furesø Festival 2017 var en unik oplevelse og en lille festival med et kæmpe potentiale.

I 2018 havde festivalen fået en bedre størrelse, en bedre økonomi og var en mere nærværende oplevelse for gæsterne.

2018 var også året, hvor vi kunne donere en KÆMPE liggestol til Børnehuset SIV i Farum!

Her i 2019 afholdes festivalen med væsentlig mindre økonomisk støtte fra kommunen – Det er derfor sponsorer og fonde der skal skabe det økonomiske fundament for festivalen.

Idé

Idéen er som nævnt at samle venner, naboer og skabe en ny tradition ved Furesøbad for familier og virksomheder i hele Furesø kommune.

Vi er sikre på at flere i Danmark vil opdage dette lille åndehul lidt uden for København og komme for at trække vejret dybt og roligt i den smukke lille skov.

Furesø festival er for alle, der er gratis entré for alle og et evt. overskud går til velgørenhed og lokale foreninger!

Rammer og mål.

Skoledagen starter fredag den 30. august kl. 10.00

Fyraftens hygge starter fredag den 30. august kl. 16.00

Familiedagen starter lørdag den 31. august kl. 12.00

Skoledagen forventes besøgt af ca. 1000  børn i alderen 6-9 år fra 3 forskellige skoler i Furesø kommune.

Fyraftens hygge forventes besøgt af ca. 400 personer fra lokale virksomheder, heriblandt sponsorere, virksomheder fra erhvervs- og industriforeningerne og lokale politikere, der alle støtter op omkring festivalen.

Familiedagen forventes besøgt af ca. 1000 børn og voksne fra Furesø og omegn.

Vi er ca. 50 frivillige og en håndfuld nøglepersoner, som er ansvarlige for afvikling af festivalen over de 2 dage.

Organisering

Furesø Festivalen drives af den frivillige forening Furesø LIVE, deres medlemmer og de frivillige, som alle alle bidrager med deres kompetencer inden for ledelse, markedsføring, musik, produktion osv.

Vi samarbejder via personlige netværk, musiker netværk, lokale erhvervsforeninger og lokale sportsforeninger.

De vigtigste samarbejdspartnere er de mange lokale sponsorer, Furesø Marina, Furesø kommune, skolerne, musikskolerne, Ballerup Kommune, Mere Monitor og andre musiker netværk.

Økonomi

Målet er at festivalen kan finansieres ud fra festivalens omsætning, sponsorater og de støttearmbånd der sælges i forbindelse med festivalen.

Vi har brug for økonomisk støtte til at højne kvaliteten i musikken, sikre et program med landets kendte og dygtige kunstnere, så vi kan tiltrække endnu flere gæster..

Furesø Festival er et velgørende arrangement og overskuddet går til velgørenhed og bliver uddelt til de engagerede foreninger og Furesø LIVE.

Vi søger penge fra fonde, hvilket går direkte til musikken, tilhørende produktionsomkostninger og som sagt går overskuddet til velgørenhed og lokale foreninger.

Luk menu