Kontakt

Benny står for at finde vores fremtidige samarbejdspartnere, samtidig med han står for alt det praktiske bag festivalen. Det er Benny i skal tage fat i hvis i har nogle spørgsmål omkring det praktiske på pladsen. 

Jakob står for det administrative bag festivalen, han lægger budgetter og det er ham der sørge for at det hele går op i en højere enhed. 

Martin er mega sej med de frivillige, han holder styr på alle informationer og man kan altid tage fat i ham hvis man har nogle spørgsmål. 

mikkel@furesoelive.dk

Mikkel er vores lydmand. Det er ham der sørger for at i får den bedst mulige lyd oplevelse nede på stranden. Udover det er Mikkel også vores grafiker, og ham der skal tages kontakt til, hvis du og dit band kunne tænke sig at komme og spille til furesø festival 2023.

ane@furesoelive.dk

40 22 73 39

Ane er festivalens marketings ansvarlige. Hun står bla. for hjemmesiden og instagram, så hvis i har taget nogle fede billeder nede fra festivalpladsen så send dem endelig til hende, eller tag kontakt til hende på vores instagram!

Instagram: furesoefestival

freja@furesoelive.dk

51 44 62 42

Freja er medansvarlig i baren. Udover det er hun også en haj til at få tingene til at fungere. Hun hjælper blandt andet med at få vores it system op at køre, så vores betalingsterminaler mm. virker nede på festivalpladsen.